Aangepaste TLS-labelrollen in de BMP™71-labelprinter

Wijziging TLS-printermaterialen

Rekening houdend met de behoeften en feedback van onze klanten, worden de kernen van onze TLS-labelrollen aangepast.
Vorig TLS-materiaal   –   Aangepast TLS-materiaal

tlsrol

De belangrijkste wijzigingen en voordelen:
1. Verbeterd inladen van de labelrol dankzij de nieuwe tabjes aan de zijkant om de labelrol in de printer te vergrendelen.
2. Makkelijkere opslag en materiaalwissels: de nieuwe tabjes aan de zijkant voorkomen afrollen en scheeftrekken.
3. Beter contact met de Smart Cell van de printer voor een snellere herkenning van het labelmateriaal en automatische kalibratie.
Materialen die de upgrade krijgen
Alle artikelnummers blijven ongewijzigd. De betrokken bestelreferenties beginnen met:
 BPTL-, BPTLEP-, BPTLRDS-,
 PSHT-, PSPT-, PTL-, PTLCM-, PTLEP-, PTLFP-, PTLFT-, PTLSL-, PTLTB-, PTLTL-,
PTLRDS-, PTS-, PTPSL-, PTPS

Beschikbaarheid
De voorraad TLS-materialen zal vanaf april geleidelijk worden aangepast. Alle materialen op maat worden aangepast na april 2016. De materialen zijn uitwisselbaar. Uw huidige TLS-materialen en de aangepaste materialen zijn
allebei compatibel met TLS- en PC Link-printers.

Nieuwe, milieuvriendelijke verpakking

U kunt de materialen herkennen aan hun nieuwe, milieuvriendelijkere verpakking. De afmetingen van de verpakking wijzigen niet!
Aangepaste TLS-labelrollen in de BMP™71-labelprinter

Om de aangepaste TLS-labelrollen in een BMP71-labelprinter te kunnen gebruiken, moeten klanten de firmware van de BMP71 actualiseren en de nieuwe labelrolgeleider gebruiken.
Indien de printer gebruikt wordt in combinatie met LabelMark, moet de klant er zich ook van vergewissen steeds de meest recente LM versie te gebruiken.
Om klanten met een BMP™71-labelprinter te informeren, worden alle TLSmaterialen met aangepaste TLS-kern voorzien van een meertalig (Engels,
Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Spaans) informatieblad.

BMP71-firmware-upgrade en LM6-update
Vanaf april is een firmware-upgrade beschikbaar voor klanten met een BMP71-labelprinter. Dankzij deze upgrade kunnen zij de aangepaste TLS-labelrollen gebruiken in hun BMP71-labelprinter.
 Verbind uw BMP71-labelprinter met een computer met internettoegang
 Controleer het serienummer van uw BMP71-labelprinter
 Ga naar www.bradyeurope.com/services en volg de instructies
 Maak gebruik van de auto-update functionaliteit binnen LM om steeds de meest recente software versie te gebruiken of download deze op http://autoupdate.bradyid.com

Nieuwe labelrolgeleider

Brady heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe TLS-labelrollen ook kunnen worden gebruikt in de bestaande TLS-printers en BMP™71-labelprinters. Klanten hoeven enkel de huidige, gele labelrolgeleider te vervangen door de nieuwe zwarte geleider. De nieuwe zwarte geleider is nodig om een optimaal contact te verzekeren tussen de labelrol en de Smart Cell voor een eenvoudige,
automatische kalibratie.

Huidige gele geleider   –   Nieuwe zwarte geleider

geleider

OPMERKING: Klanten kunnen de huidige (niet aangepaste) TLS-materialen gebruiken met de nieuwe geleider!
De nieuwe geleider om TLS-labelrollen te gebruiken in de BMP71 is beschikbaar vanaf maart 2016 en wordt bij elke nieuwe BMP71-labelprinter meegeleverd. Tot 31 december 2016 biedt Brady alle huidige BMP71-klanten een nieuwe geleider aan. Deze kan worden aangevraagd bij de klantendienst of het technische supportteam.