BMP21 Plus & BMP21 Lab

BMP21-PLUS en BMP21-LAB upgrade:

slimmer dan ooit!

Sterk vanbuiten

De nieuwe BMP21-PLUS en BMP21-LAB Labelprinters zijn even robuust als de huidige modellen. De printers werden ontwikkeld voor een verbeterde duurzaamheid en ergonomie, met het zwaartepunt in het midden en een handgreep met geribbeld profiel voor een gemakkelijke bediening. Ze werden onderworpen aan schok- en triltesten conform MIL-STD-810G methode 5.16.6 S4.6.5 om aan te tonen dat ze ook in extreme omstandigheden blijven presteren. Beide printers zijn uitgerust met een lithium-ionbatterij met lange levensduur en een groot, verlicht lcd-scherm, en blijken daardoor de ideale identificatietools in elke situatie waarin prestaties het belangrijkst zijn.

Slim vanbinnen

De nieuwe BMP21-PLUS en BMP21-LAB Labelprinters printen samen op 70 speciaal ontworpen labels inclusief continue labels tot 19 mm breed. De labels worden geleverd in eenvoudig te plaatsen cartridges met automatische labelinstelling en formattering. Bovendien bieden de nieuwe printers nog meer voordelen voor de klant:

  • ondersteuning voor tweedimensionale barcodes (DataMatrix, QR-code)
  • verbeterde barcodekwaliteit
  • nieuwe elektrische toepassing voor de identificatie van elektrische circuits in woningen
  • aanvullende laboratoriumsymbolen in lettergrootte 9 en hoger
  • geactualiseerde lettertypes
  • mogelijkheid om aangepaste labellengtes in te stellen
  • verbeterde Cyrillische versies voor de Russische markt

Nieuwe verpakking en handleiding

De nieuwe BMP21-PLUS- en BMP21-LAB-printers en de bijbehorende verharde draagkoffers en labelmaterialen zijn duidelijk herkenbaar aan hun nieuwe verpakking. Alle artikelnummers blijven behouden aangezien de overschakeling naar de nieuwe modellen geleidelijk aan zal gebeuren vanaf maart/april. De handleidingen van de printers zijn geactualiseerd met de nieuwe functies.

De nieuwe printermodellen kunnen wanneer uitgepakt, worden onderscheiden van de oude door de batterij te verwijderen en terug te plaatsen alvorens de printer op te starten. De nieuwe modellen tonen kort het scherm “versie 2.0”. De BMP21-PLUS- en BMP21-LAB-printers die reeds door uw klanten worden gebruikt, kunnen niet worden geüpgraded.

Voor meer informatie kijk op: www.gsh-id.nl