Prijsverhoging Brady per 01-01-2018

Zele, September 29, 2017

Geachte Brady distributeur,

Vanaf 1 januari 2018 geldt een prijsverhoging van 2.8% op de meeste Brady producten. Voor een aantal producten blijft de prijs ongewijzigd, terwijl een hogere prijsverhoging wordt toegepast op een beperkt aantal ordernummers.

  • De voorbije jaren kon Brady de prijzen van printers stabiel houden, en ook voor 2018 bevestigen wij dat de printerprijzen niet zullen stijgen. Stabiele printerprijzen zullen u ondersteunen om uw inkomstenstroom uit printer consumables te doen groeien.
  • De prijzen van de ModernoTecnica onbuigzame identificatiedragers en – tags blijven ook ongewijzigd om ten volle de stijgende verkoop te ondersteunen van onbuigzame kabelidentificatie in combinatie met de nieuwe BSP41 Wire and Panel Identification Printer.
  • Een beperkt aantal producten zijn onderhevig aan een prijscorrectie die een betere consistentie toelaat in de Brady prijslijst.

Brady legt zich toe op volledige oplossingen die mensen, producten en plaatsen identificeren en beschermen om op die manier uw klanten te helpen hun veiligheid, productiviteit en performantie te verhogen. Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, ligt onze focus op innovatie. Als resultaat zullen wij in 2018 reeds een aantal innovatieve identificatie-oplossingen kunnen lanceren, waarvan wij overtuigd zijn dat ze uw klanten zullen aanspreken en uw verkoop verder zullen ondersteunen.

Bedankt voor uw jarenlange samenwerking met Brady. Ook in de toekomst willen wij uw verwachtingen in producttechnologie, service, kwaliteit en aanbod proberen te overtreffen.

Hoogachtend,
Managing Director Brady EMEA

BRADY