Brady introduceert Paintstripe

PaintStripe™-sjabloon voor vloermarkering

 

Brady biedt nu sjablonen aan voor het aanbrengen van vloermarkering met verf. Deze sjablonen bieden een handige en nauwkeurige oplossing voor het verven van rechte lijnen om een veilige, georganiseerde en productieve werkomgeving te creëren. PaintStripe-sjablonen voor vloermarkering zijn geschikt voor het aanbrengen van doorlopende en gespatieerde lijnen. Ze zijn verkrijgbaar in lijnbreedtes van 50,80 mm, 76,20 mm en 101,6 mm, en met twee verschillende kleefstoffen voor verschillende vloeroppervlaktes en omgevingen.

Verhoog de efficiëntie in de werkplaats
Duidelijke visuele markeringen, zoals veiligheidspictogrammen en vloermarkering, communiceren belangrijke informatie waar die het meest nodig is. Ze maken een werkplaats efficiënt en Lean door werknemers te helpen om veilige wandelstroken, rijstroken voor vorkheftrucks, opslaglocaties en specifieke productiezones snel en makkelijk te herkennen.

Nauwkeurig en eenvoudig
Vloermarkeringen bieden talrijke voordelen, maar het verven van nauwkeurig rechte lijnen op de fabrieksvloer neemt vaak veel tijd in beslag.
■ Met Brady’s PaintStripe-sjabloon voor vloermarkering kunnen lijnen nauwkeuriger en sneller worden aangebracht.
■ Dankzij de afstandsmarkeringen op de sjablonen kunnen gebruikers nauwkeurig alle lijnen of zones op de vloer uitzetten alvorens de verf aan te brengen.
■ De PaintStripe-sjablonen zijn voorzien van Brady-kleefstoffen en dekken de lijnranden op de vloer snel en nauwkeurig af. Nadien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd.

Omdat de vloermarkering sneller kan worden aangebracht, neemt de projectvoorbereiding minder tijd in beslag en hoeft de productie minder lang te worden onderbroken.

Toepassingen
Brady’s PaintStripe-sjablonen zijn verkrijgbaar met twee soorten kleefstoffen voor een groot aantal verschillende vloeroppervlakken. PaintStripe-sjablonen zijn een efficiënte oplossing voor vloermarkering:
■ buiten, maar ook op intensief gebruikte fabrieksvloeren
■ in de zware industrie
■ op sites met natte vloeren, agressieve reinigingsprocessen of reinigingsmiddelen en zelfs op vloeren die vaak worden blootgesteld aan chemicaliën

Voor meer informatie zie de website van GSH Identification Solutions