Identificatie label voor buiten

Brady ontwikkelde een label speciaal voor langdurig buitengebruik!

Tough Outdoor Labels new products banner

Het mees robuuste label voor 12 jaar* buitengebruik.

Het is het meest robuuste identificatielabel op de markt tot nog toe en zorgt ervoor dat apparatuur, voertuigen, componenten en installaties meer dan tien jaar lang geïdentificeerd blijven. Verkrijgbaar in wit, zilver, zwart en geel.
Vele identificatieoplossingen voor buitengebruik vervagen, krimpen, barsten of vallen af na enkele jaren, waardoor ze onleesbaar worden en hun nut verliezen. Brady’s gloednieuwe, halogeenvrije en ultra-duurzame identificatielabel voor buitengebruik blijft meer dan tien jaar kleven en duidelijk leesbaar in extreme buitenomstandigheden.
Geen overlaminaat
Het label is uitermate weerbestendig en heeft geen overlaminaat nodig om zijn print te beschermen. Duidelijke en duurzame identificatie verbetert het efficiënte gebruik van apparatuur, componenten, voertuigen, gereedschappen en installaties, en moet niet vaak vervangen worden.
Buitentoepassingen
Het meest robuuste identificatielabel voor buitengebruik is beschikbaar met zwarte print op een witte en zilverkleurige achtergrond. Het is perfect geschikt om buitenapparatuur te identificeren en te voorzien van barcodes:
  • Bouw
  • Tele- en datacom
  • Facility management
  • Logistiek
  • Productie
  • Mijnbouw
  • Olie- en gasindustrie
  • Elektrische industrie
  • Procesindustrie

In sectoren met buitenactiviteiten of -producten, zoals de tele-/datacom, bouw- of elektrische sector, verhoogt het label de efficiëntie dankzij duidelijke identificatie en communicatie.

Makkelijk te creëren en aan te brengen
Het meest robuuste identificatielabel voor buitengebruik kan ter plaatse geprint worden met een thermische transfert desktopprinter of draagbare printer van Brady. Bij gebruik in combinatie met labelingsoftware, worden er verschillende barcode- en serialisatieopties beschikbaar. Aangezien het label zelfklevend is en geen overlaminaat nodig heeft, is het erg makkelijk te printen en aan te brengen.
Het meest robuuste label voor buitengebruik, B-8591, behoort tot de Brady WorkHorse™ Series en biedt talrijke mogelijkheden in de eerdergenoemde sectoren.
* Prestatiegegevens bij buitengebruik zijn gebaseerd op testresultaten van versnelde verouderingstests volgens ASTM G155, cyclus 1 en vormen geen garantie. De werkelijke levensduur bij buitengebruik van het product is afhankelijk van de door de gebruiker gehanteerde definitie van falen, bepaalde klimatologische omstandigheden, vervuiling en de positionering van het label. Raadpleeg de technische fiche via www.bradyeurope.com/tds voor meer informatie en garantievoorwaarden.
Voor gedetailleerde informatie en technische gegevens kunt u contact opnemen met GSH Identification Solutions.