Brady introduceert “TAGLOCK”

Nieuwe TAGLOCK™ voor de snelle vergrendeling van stroomkringen

Voorkom ongevallen

TAGLOCK™ blokkeert stroomonderbrekers in de UIT-stand en voorkomt dat ze te vroeg geactiveerd worden tijdens onderhoudswerken. Door stroomonderbrekers te vergrendelen in de UIT-stand tijdens onderhoudswerken, kunnen uw klanten het risico beperken op elektrocutie en andere ernstige ongevallen gerelateerd aan een te vroege activatie van de stroom.

Maximaal vier medewerkers

Het vergrendelingssysteem kan door maximaal vier medewerkers tegelijk worden gebruikt waarbij elke medewerker beschikt over zijn eigen kabelbinder in een bepaalde kleur. Wanneer hun deel van het werk klaar is, verwijdert elke medewerker zijn kabelbinder en tag. De laatste medewerker verwijdert ook het vergrendelingssysteem van de stroomonderbreker, zodat de stroom opnieuw kan worden geactiveerd.

Eenvoudig aan te brengen

De TAGLOCK™ kan snel en gemakkelijk worden aangebracht:

  • plaats het vergrendelingssysteem op de stroomonderbreker.
  • steek een kabelbinder door de opening.
  • voeg een tag toe.
  • bevestig een hangslot voor extra beveiliging.

TAGLOCK™-vergrendelingssystemen zijn klein en passen op de meeste stroomonderbrekers die zich naast elkaar bevinden. Uw klanten hebben slechts één nylon kabelbinder nodig om door de openingen van de aangebrachte vergrendelingssystemen te steken om alle betreffende stroomonderbrekers te blokkeren in de UIT-stand.

taglock_sellsheet_europe_dutch

Voor meer informatie zie de website van GSH Identification Solutions