Brady introduceert nieuw lasergraveerbaar label

lasergraveerbaar traceerbaarheidslabel

Barcodes met hoog contrast

Het nieuwe B-730 lasergraveerbare polyimidelabel zorgt ervoor dat barcodes goed leesbaar blijven, ongeacht het oppervlak dat moet worden geïdentificeerd. Het duurzame kwaliteitslabel heeft een matte, zwarte afwerking en geeft na lasering witte markeringen die het contrast van de barcode en serialisatie optimaliseren. Dit maakt het label ook uitstekend geschikt voor zeer kleine lettertypes en complexe bedrukkingen.

Minder verspilling

Het B-730 polyimidelabel vermindert verspilling in toeleveringsketens die moeten voldoen aan traceerbaarheidsvereisten. Barcodes die op het B-730-label worden aangebracht met een laser, zijn beter leesbaar voor een scanner dan barcodes die rechtstreeks op het product zijn aangebracht. Dat zorgt voor minder verspilling. Dankzij de betere leesbaarheid, zorgt het B-730-label ook voor een vereenvoudiging van gegevensanalyses in digitale fabrieken waar lasers worden gebruikt om producten te markeren.

UltraTemp Series: geschikt voor de toepassingen van uw klanten!

Met de toevoeging van het nieuwe lasergraveerbare B-730-label, is de UltraTemp Series van Brady nog veelzijdiger en geschikt voor nog meer markten en geautomatiseerde identificatieprocessen. Afhankelijk van de toepassing van uw klant kunt u het nieuwe, lasergraveerbare label of het bestaande, met thermische transfert bedrukbare label aanbieden.

  • Het lasergraveerbare B-730 polyimidelabel is vooral geschikt voor klanten in de elektronica- en automobielindustrie, die lasers gebruiken voor de identificatie van printplaten, onderdelen en componenten. Een veel voorkomend probleem in deze industrieën is de slechte leesbaarheid van de barcodes, afhankelijk van het oppervlak dat gelaserd wordt. Dankzij het hogere contrast biedt het B-730-label een oplossing voor dit probleem.
  • Het B-7727 auto-apply polyimidelabel is geschikt voor klanten in de elektronicasector die thermische transfertprinters gebruiken voor de identificatie van printplaten en andere onderdelen. Ze hebben vaak te maken met labels waarvan de kleefstof uitloopt. Dit kan worden opgelost met het B-7727-label dankzij de dunne kleefstoflaag. Er zijn nog meer UltraTemp polyimidelabels voor thermische transfert bedrukking verkrijgbaar voor tal van toepassingen.

Voor meer in formatie kijk op www.gsh-id.nl of klik hier