Full colour labels

Full colour labels voor gedetailleerde productinformatie

Brady biedt nieuwe, duurzame en volledig personaliseerbare digitaal geprinte productlabels in full colour aan voor het communiceren van belangrijke, gedetailleerde informatie over producten, veiligheid en conformiteit.

Full colour en complexe printing

De nieuwe productlabels van Brady worden digitaal geprint in hoge resolutie met fotokwaliteit voor een optimale communicatie van belangrijke productinformatie aan klanten. RAL, Pantone en andere kleurencodes zijn mogelijk. De nieuwe printtoleranties tot 0,1 mm zorgen voor een betere kleurenkwaliteit bij het printen van kleine en complexe teksten, bedrijfslogo’s, barcodes en pictogrammen op duurzame Brady-labelmaterialen.

Duurzame productlabels

Brady biedt een uitgebreid assortiment polyester en andere duurzame labelmaterialen aan, met een matte of glanzende toplaag. De labels zijn bestand tegen chemicaliën, oplosmiddelen en wrijving, waardoor ze langer leesbaar blijven.

Volledig personaliseerbaar

Brady’s voorbedrukte productlabels in full colour zijn volledig personaliseerbaar. Grote en kleine labels kunnen voorzien worden van serialisatie, bedrijfslogo’s, lotnummers, barcodes en andere variabele gegevens, zelfs in zeer kleine lettertypes. Specifieke combinaties van labelmaterialen en kleefstoffen zijn verkrijgbaar om de duurzaamheid en leesbaarheid van de labels te verbeteren in specifieke, veeleisende omgevingen. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse gegevens aan de labels toe te voegen met behulp van een Brady-printer.