Brady introduceert Full Color inktjet printer BradyJet J5000

 

Full colour pictogrammen en labels met maximale impact!
Met de BradyJet J5000-kleurenlabelprinter kunt u full colour pictogrammen en labels voor binnengebruik creëren wanneer u wil. Daarmee kunt u belangrijke veiligheids- en lean-informatie aanbrengen, precies waar werknemers die nodig hebben.
Met de BradyJet J5000-kleurenlabelprinter kunt u gemakkelijk full colour labels en pictogrammen creëren om veiligheidsinformatie, procedures, facility-identificatie en andere informatie te communiceren die ongevallen op de werkplek helpt voorkomen en de productiviteit helpt verhogen.

Minder ongevallen
Maak uw werkplek veiliger door potentiële risico’s op te sporen en er voor te waarschuwen precies waar ze zich kunnen voordoen. Voorkom dure ongevallen met gepersonaliseerde, conforme pictogrammen. Belangrijker nog, stuur uw werknemers elke dag veilig naar huis met behulp van de juiste pictogrammen,
leidingmerkers en veiligheidsinformatie op de juiste plaats. Met de BradyJet J5000-kleurenlabelprinter kunt u gevaren onmiddellijk identificeren met behulp van veiligheidspictogrammen, CLP/GHS-labels, Lockout/Tagout-tags, vlambooglabels, visuele markeringen voor brandveiligheid of labels voor machinegevaren.
Meer productiviteit
Gebruik de BradyJet J5000-kleurenlabelprinter om standaard werkprocedures en regels voor afvalverwerking te printen. Print instructies voor machinegebruik en breng ze aan op de machines om de efficiëntie op de werkvloer te verhogen. Identificeer wandelzones, gevarenzones, afdelingen en opslagplaatsen met
duidelijke pictogrammen in full colour, zodat nieuwe werknemers en externe partners snel hun weg vinden. Communiceer informatie over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, brandbestrijding en evacuatie.

Snel duurzame pictogrammen en labels in full colour printen
De BradyJet J5000-kleurenlabelprinter print snel veiligheids- en lean-picto-grammen, logo’s en afbeeldingen in full colour met fotokwaliteit op duurzame materialen.

Full colour
Veiligheidsboodschappen in full colour en hoge resolutie zijn bijzonder geschikt
om aandacht te trekken. Zo kunnen veiligheidspictogrammen en leidingmerkers
werknemers waarschuwen voor potentiële gevaren en helpen lean-labels om efficiënte beslissingen te nemen op de werkvloer. De BradyJet J5000-kleurenlabelprinter is een inkjetprinter waarmee u pictogrammen
en labels in eender welke kleur kunt printen.
Snel
Print pictogrammen en labels in full colour in één printgang met een topsnelheid van 150 mm per seconde. Een zelfklevend veiligheidspictogram van 203,20 mm in vinyl of polyester kan dus vrijwel meteen worden geprint. Dat maakt van de BradyJet J5000-kleurenlabelprinter een perfect toestel voor elk bedrijf om snel indoor veiligheidspictogrammen, lean-labels of leidingmerkers in full colour en met hoge resolutie te maken.
Duurzaam
De BradyJet J5000-kleurenlabelprinter is geschikt om te printen op Brady’s
duurzame B-2595 vinyl en B-2569 polyester. Deze materialen hebben een
toplaag die de kleuren versterkt, het uitzicht van het label/pictogram
verbetert, en de gedrukte tekst beschermt tegen vuil. Uit tests is
gebleken dat de materialen bestand zijn tegen vloeistoffen, alcohol en chemicaliën. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 55,00 tot 203,20 mm breed en perfect geschikt voor indoor veiligheidspictogrammen, lean-labels en leidingmerkers.

Voor meer informatie zie de website van GSH Identification Solutions