Labels voor offshore toepassingen

Duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen

Duurzame maritieme identificatie

BS5609-gecertificeerde labelmaterialen worden streng getest. Ze worden gedurende drie maanden blootgesteld aan zout water bij een gemiddelde getijhoogte, om goede resultaten in maritieme omgevingen te verzekeren. De norm bevat ook criteria voor de prestaties van de kleefstof, de duurzaamheid van de bedrukking en de weerstand tegen wrijving. In omstandigheden waarin veel labels vervagen, onleesbaar worden of zelfs loskomen door blootstelling aan zout water en zonlicht, blijven de maritieme labels van Brady goed leesbaar en blijven ze kleven. Ze vormen een perfecte aanvulling op ons uitgebreide assortiment duurzame labelmaterialen voor veeleisende omgevingen.

Maritieme omgevingen

Brady’s labelmaterialen B-595, B-7569 en B-7541P zijn BS5609-gecertificeerd. Ze zijn ideaal voor de identificatie van IMDG-goederen en gevaarlijke chemicaliën met de vereiste CLP-labels, en zijn ook geschikt voor het maken van duurzame veiligheids- en evacuatiepictogrammen en leidingmerkers. De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen van Brady zijn een uitstekend identificatiemiddel voor elk bedrijf dat actief is in maritieme omgevingen, waaronder bedrijven uit de volgende sectoren:

  • olie- en gasindustrie
  • offshore energie-industrie
  • scheepvaart
  • logistiek
  • baggerindustrie

Ter plaatse bedrukbaar

De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen B-595 en B-7569 kunnen ter plaatse bedrukt worden met een kwalitatieve thermische transfertprinter van Brady, zoals de BBP35 of BBP37 Labelprinter. Labels met zwarte en rode bedrukking op een witte achtergrond, zoals CLP-labels, kunnen gemakkelijk in havens, op zee of offshore gecreëerd worden met deze printers en de Brady CLP-app. Andere toepassingen, zoals full colour veiligheidspictogrammen en leidingmerkers, kunnen volledig of gedeeltelijk door Brady worden voorbedrukt volgens de specificaties van de klant.

Voor meer informatie kijk op www.gsh-id.nl of klik hier