Stellinginspectietimer

Innovatieve afteloplossing voor stellinginspecties

Tijd voor onderhoud

De nieuwe stellinginspectietimer* geeft duidelijk aan wanneer het volgende geplande stellingonderhoud binnen 7 dagen moet plaatsvinden. Elke versie is uitgerust met een donkergroene, lichtgroene, gele en knipperende rode led die een recente inspectie tot een onzekere apparatuurstatus aangeven.

Eenvoudig en handig

De stellinginspectietimer kan gemakkelijk op de Scafftags van Brady worden vastgeklemd. Aan het einde van het inspectieinterval van 7 dagen kan de tag worden gereset tot de batterij met een levensduur van meer dan 1 jaar leeg is. Een statusindicator toont constant hoeveel vermogen de batterij nog heeft.

Levens redden

In tegenstelling tot andere oplossingen zijn de gekleurde leds van de stellinginspectietimer zichtbaar vanop afstand en trekken ze actief de aandacht van gebruikers en voorbijgangers. Stellingen die voorzien zijn van de stellinginspectietimer overschrijden niet snel het onderhoudsinterval dat is vastgelegd in wetten en regelgeving. Zo ondersteunt de stellinginspectietimer optimaal onderhoudsinterventies die levens redden.

Voor meer informatie kijk op www.gsh-id.nl